استرس تحصیلی و عملکرد تحصیلی
X
تبلیغات
امروز: چهارشنبه 5 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

استرس تحصیلی و عملکرد تحصیلی

استرس تحصیلی و عملکرد تحصیلی دسته: روانشناسی
بازدید: 86 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 32 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 21

استرس تحصیلی به احساس نیاز فزاینده به دانش و به طور همزمان، ادراک فرد مبنی بر نداشتن زمان کافی برای دستیابی به آن دانش اشاره می کند موریس (1990، گادزلا و بالوگلو ، 200) بر عوامل پنجگانه استرس زا (ناکامی ها ، تعارض ها ، فشارها ، تغییرات و استرس خودتحمیلی ) و واکنش های چهارگانه، نسبت به این عوامل (فیزیولوژیکی، رفتاری، شناختی، هیجانی) تأکید کرد میش

قیمت فایل فقط 10,500 تومان

خرید

صفات شخصیت، استرس تحصیلی و ...

کاروس[1]، گیز[2] و موس[3] (1996) در بیان عوامل استرس زا در دوران دانشجویی بر نقش با‌اهمیت تجربه محدودیت زمانی دانشجو در دستیابی به دانش گسترده تأکید می کنند. ابوذری (1994) کلم و فرازر (1986، نقل از میسرا، کاستیلو، 2004) خاطرنشان ساختند که دانشجویان در مقاطعی از هر نیم سال تحصیلی، برای مثال در هنگام امتحان و در رقابت با دوستان خود به منظور دستیابی به نمرات بالاتر، استرس بیشتری را گزارش ی کنند. سو[4] و اوکازاکی[5] (1990)، لی[6] و لارسن[7] (2000)، انگ[8] و هان[9] (2006) در تبیین تفاوت موجود در میزان استرس تحصیلی تجربه شده در میان دانشجویان آسیایی و غیرآسیایی بر نقش بااهمیت و معیارهای والدین تأکید کردند.

واکنش ها نسبت به استرس به حالتی از انگیختگی جسمانی و روان شناسی اطلاق می گردد که پی‌آمد تجربه استرس است (تویتس[10]، 1995). دانشجویان در مواجهه با عوامل استرس زا، گستره ای از واکنش های جسمانی و روان شناسی را نشان می دهند. تظاهرات استرس شامل آسیب های جسمانی، کمبود انرژی مزمن، فقر انگیزشی، سردرد، مشکلات گوارشی، مشکلات خواب است (وینکلمن[11]، 1994، موری[12]، 2000). برخی از محققان دیگر در بیان واکنش های مربوط به استرس بر اضراب، افسردگی نیز اشاره می کنند (موری، 2000).

شواهد نشان داده است که مشکلات تحصیلی یکی از متعارف ترین منابع استرس در دانشجویان قلمداد می گردد (اولدوین و گرینبرگر، 1987؛ نقل از آکگان و سیاروشی[13]، 2003). استرس مربوط به فعالیت های تحصیلی با نتایج مختلفی از قبیل بهزیستی پایین (بکر، 2003؛ ارمسوی[14]، سیلیملی و گنکوز[15]، 2005) و عملکرد تحصیلی ضعیف همراه می گردد (کلارک و ریکر، 1986؛ لین و زیپا، 1984؛ بلانبرگ و فلاهرتی، 1985؛ نقل از آکگان و سیاروشی، 2003؛ استراترز و همکاران، 2000؛ فلستن و ویلکاکس[16]، 1992). همان طور که ملاحظه می گردد مطالعات متعددی بر رابطه بین استرس تحصیلی و عملکرد تحصیلی ضعیف تأکید می کنند. بر این اساس، فلستن و ویلکاکس (1992) نشان دادند که بین سطوح استرس دانشجویان و عملکرد تحصیلی آنان، رابطه منفی و معناداری وجود دارد. در مطالعه دیگری که استراترز و همکاران (2000) گزارش کردند که سطوح استرس تحصیلی بالا با نمرات درسی پایین همراه است. در مجموع، نتایج یافته های فوق بر اثر مخرب استرس تحصیلی بر عملکرد تحصیلی تأکید می کند.

حبس خانگی

حبس در خانه، اصطلاحی است که به محدودیت در رفت و آمد و خروج از منزل اشاره دارد. اجرای این مجازات، آزادی ورود و خروج محکومٌ علیه از منزل محدود می شود و او ملزم می گردد در منزل خود باقی بماند با وی فقط در ایام معینی که از قبل به او اعلام گردیده، حق خروج از خانه را داراست. در این مجازات، خانه محکومٌ علیه به منزله زندان بوده و در حکم سلول است.

در این مجازات، دستگاه فرستنده کوچکی به مچ دست یا مچ پای بزهکار بسته می شود که امواج الکترونیکی را به شکل پیوسته ارسال می دارد. این فرستنده به گونه ای طراحی شده که هیچ مانعی در فعالیتهای روزمره اشخاص به وجود نمی آورد و انجام کارهای روزانه به سادگی امکان پذیر است. این امواج از طریق گیرنده های مخصوصی که دراختیار مأموران مراقب قرار دارد، قابل دریافت است. دستگاه فرستنده، قابلیت اتصال به سیستم تلفن را دارد. زمانی که مأموران مراقب در زمانهای مشخص شده بخواهند با شخص ورد نظر تماس حاصل کنند، دستگاه فرستنده به سیستم تلفن متصل شده و بدین ترتیب حضور وی در خانه را تأیید می کند و در صورت عدم اتصال، مأموران متوجه می شوند که زندانی از خانه خارج شده است. دستگاههای گیرنده به گونه ای طراحی شده اند که اگر کسی تلاش نماید دستگاه را از محل نصبش در بدن بزهکار محکوم جدا کند، اخطار و علایم مخصوص را دریافت می کنند و مأموران مراقب از این موضوع مطلع می شوند. در حکم محکومیت کسانی که در قالب این روش در حال تحمل مجازات هستند، قید می شود که شخص محکوم یا اعضای خانواده اش ملزم هستند به تلفن مأموران مراقب، برابر برنامه تنظیمی و در اوقات مشخص، پاسخ دهند تا از حضور وی در منزل اطمینان حاصل شود؛ برنامه و اوقات کار یا تحصیل و یا برنامه معالجات و معاینات پشکی محکومٌ علیه در اختیار مأموران مراقب قرار می گیرد. به همین دلیل کلیه فعالیتهای خارج از خانه الزاماً به تأیید مأمور مراقب خواهد رسید و هر گونه تغییری در برنامه ها، باید به این أموران اطلاع داده شود. بررسی حضور محکومٌ علیه در منزل منحصر به ایام مندرج در برنامه های تنظیمی است. مراقبت و تصدی سیستمهای بازرسی می تواند توسط شرکتهای خصوصی انجام شود که با انعقاد قراردادِ انجام مراقبت به آنها واگذار می گردد. با توجه به قابل اعتماد بودن تجهیزات الکترونیکی و اطمینان از عملکرد منظم و دقیق آنها، استفاده از این روش رو به توسعه است. آمار موجود، نشان می دهد که در سال 1993 نزدیک به 70 هزار نفر در ایالات متحده با این شیوه تحت نظارات و مراقبت بوده اند.


[1]  - Carveth

[2]  - Gesse

[3]  - Moss

[4]  - Sue

[5]  - Okazaki

[6]  - Lee

[7]  - Larson

[8]  - Ang

[9]  - Huan

[10]  - Thoits

[11]  - winkelman

[12]  - Mori

[13]  - Akgun & Ciarrochi

[14]  - Eremsoy

[15]  - Celimil & Gencoz

[16]  - Felsten & Wilcox

قیمت فایل فقط 10,500 تومان

خرید

برچسب ها : استرس تحصیلی و عملکرد تحصیلی , Academic stress and academic performance , حبس , حبس خانگی , اصلا و تربیت , انگیختگی جسمانی , روانشناسی , استرس تحصیلی , دانشجو , واکنش های جسمانی , آسیب های جسمانی , اصول عدالت ترمیمی , سرمایه روان شناختی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee